2009. december 7., hétfő

Kórház 3. Update

Még soha egyetlen írásomat nem olvasták ennyien és ennyi visszajelzés sem jött. Viszont az derült ki számomra, hogy kicsit félreérhető voltam.
1, Alapvetően teljesen pozitív a kórházi tapasztalatom. Emberileg és orvosilag is mindenki nagyon rendes, normális volt, csak hát néha nagyon nem értettük egymást.
2, Nem gondolom, hogy piszkosak lennének a belga kórházak. Nem csak látszólag volt rend és tisztaság. Rachiddal történt pajtáskodásom alatt megnézhettem, ahogy takarít és mindent nagyon lelkiismeretesen végig tisztított valami nagyon maró folyadékkal és még mondta is, hogy egy darabig ne használjam a mosdót, mert el kell kicsit párolognia. És akárki bejött és csinált valamit, automatikusan használta a falon lévő alkoholos kézmosót.
Valószínűleg arról van szó, hogy egy kórházban tényleg minden van és én valahogy bekaptam egy bacilust, amitől fosok. De ilyet akár a buszon is szerezhettem volna.
3, Eszem ágában sincs orvost váltani. Hosszú nőgyógyászos pályafutásom alatt ő az első, akiben úgy gondolom, hogy megbízom. Ráadásul úgy kerültem hozzá, hogy egy magyar lány ajánlotta, aki nála szült. A szülés az Edith Cavellben volt, úgyhogy bár ez évekkel ezelőtt történt valószínűleg az orvosok mozoghatnak a kórházak között, és ő valamiért itt tud műtőhöz jutni.
4, És még egy jó oldal: bár számlát még nem kaptam, azt mondták, hogy ez a város egyik legolcsóbb kórháza, úgyhogy legalább spóroltam egy kicsit a szeretve tisztelt kenyéradó gazdáimnak: a (nagyrészt) német adófizetőknek. :-)

One response to “Kórház 3. Update”

naomihenger írta...

roppant kíváncsi vagyok, ugyanis az én orrmandula-madula-uvula műtétem 4300v volt. Jól vagy egyébként? Mesélhetnél privát, hogy mik a tapasztalataid. Persze csak ha van időd.

 
© 2009 Egy EU-s vendégmunkás kalandjai.... All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz